RONALD MORAY

Pure Magic

Goochelaar Ronald Moray is niet zomaar iemand die goocheltrucs uit zijn mouw schudt, bij vrijwel ieder groot bedrijf en bij alle Nederlandse televisiezenders is Ronald ondertussen kind aan huis. Ook bij uw feest of evenement kan hij top entertainment verzorgen. U bent in goed gezelschap, tafelgoochelaar Ronald Moray mocht al aanschuiven bij diverse internationale staatshoofden en koninklijke huizen waaronder het huwelijksfeest van koning Willem-Alexander en zijn echtgenote koningin Máxima.

 

Leuk om te weten: Ronald Moray is de “Resident Magician” van de Holland America Line.

Tafelgoochelaar Ronald Moray staat bekend om zijn professionele optreden, en een hoog entertainment gehalte…

 

Ronald is niet voor niets onderscheiden als drievoudig Nederlands-kampioen goochelen. In zowel podium-optreden als mentaal goochelen behaalde hij de hoogste prijs tijdens het Wereldkampioenschap goochelen in de categorie Mentalisme (Victor Mids en Uri Geller achtige Magie)!
De originaliteitsprijs won hij samen met zijn collega Peter Vogel met wie hij ook als duo werkt!

Passie

Ronald Moray kan in het Nederlands, Duits en Engels presenteren maar ook in het Frans kan Ronald zich in zijn act verstaanbaar maken. Hij is zowel als tafelgoochelaar, podiumgoochelaar, lezinggever, kindergoochelaar, zakkenroller of als beursgoochelaar en duo act te boeken. Ronald levert “Magisch Maatwerk”.

Verbazing

Ronald is een zeer toegankelijke artiest. En door zijn jarenlange ervaring zijn de vereisten van zijn goochelacts minimaal, waardoor u als opdrachtgever zorgenloos deze rasentertainer kunt boeken.

Professioneel

Naast zijn bekende table-magic en befaamde podiumact, is goochelaar Ronald Moray uitstekend in te zetten verschillende bijeenkomsten en events. Zoals een openingsact waarbij hij gebruikt maakt van speciale effecten, enerverende workshops goochelen en een zakelijke lezing behoren bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Wat zeggen klanten over Tafelgoochelaar Ronald Moray

 

“Ik geef graag gevolg aan het verzoek van Hare Majesteit de koningin, zijne Koninklijke hoogheid prins Claus der Nederlanden alsmede van het bruidspaar om U hun grote dank over te brengen voor alles wat u heeft bijgedragen om deze bruiloft tot een fantastisch succes te maken.”

Hofmaarschalk van Hare Majesteit de Koningin

“Uw presentatie is zeer goed ontvangen bij onze leden. Op verrassende wijze heeft u ons ademloos kennis laten maken met de wereld van magie en hoe deze naadloos aansluit op de dagelijkse beslommeringen in het bedrijfsleven. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van magie, de verrassende elementen en de achterliggende coaching een prachtig middel is om in te zetten als trainingsmiddel.
Juist door deze geheel andere aanpak boeit u de mensen en zal de over te brengen boodschap verankerd worden in de mensen.”

Lionsclub Leiderdorp

Ronald heeft al veel successen geboekt bij verschillende bedrijven, tv-programma’s, cruises en zelfs voor het koninklijk huis

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.