Over mij

TAFELGOOCHELAAR RONALD MORAY,
‘The Dutch Master of Magic!’

 

Ronald Moray is niet zomaar iemand die goocheltrucs uit zijn mouw schudt, bij vrijwel ieder groot bedrijf en bij alle Nederlandse televisiezenders is Ronald ondertussen kind aan huis. Ook bij uw feest of evenement kan hij top entertainment verzorgen. U bent in goed gezelschap, tafelgoochelaar Ronald Moray mocht al aanschuiven bij diverse internationale staatshoofden en koninklijke huizen waaronder het huwelijksfeest van koning Willem-Alexander en zijn echtgenote koningin Máxima.

 

Leuk om te weten: Ronald Moray is de “Resident Magician” van de Holland America Line.

 

Bekroonde tafelgoochelaar

Naast de kroon van Willem-Alexander werd Ronald Moray al meerdere malen bekroond voor zijn werk als goochelaar en mentalist. Zo won Ronald het Nederlands Kampioenschap Tafelgoochelen, daarnaast veroverde hij tijdens het Wereldkampioenschap goochelen de hoogste onderscheiding in de categorie “Mentale Magie”. In 1990 behaalde Ronald Moray de voorpagina van alle nationale kranten toen hij met zijn “mentale krachten” de uitslag van het wereldkampioenschap voetbal foutloos kon voorspellen.

 

Leuk om te weten: Ronald Moray is op iedere Nederlandse televisiezender te zien geweest waaronder recentelijk nog in “Holland’s Got Talent”.

 

Magie overschrijdt alle grenzen

Ronald Moray mocht in Afghanistan de Nederlandse troepen vermaken, en in Hollywood werd hij door collega goochelaars gevraagd om op te treden in de prestigieuze “Magic Castle”, het Mekka van de goochelkunst. Een tafelgoochelaar staat direct in contact met zijn publiek, het is dan een groot voordeel dat Ronald zowel de Nederlandse, Engelse, Duitse én Franse taal beheerst. Zo worden alle omstanders betrokken in de act.

 

Leuk om te weten: Ronald was tussen 2003 en 2009 president van de Nederlandse Magische Unie (NMU).

 

Tafelgoochelen brengt mensen samen

De persoonlijke interactie met de aanwezige gasten is dé drijfveer van Ronald Moray in zijn werk als professioneel tafelgoochelaar. Met slechts een spel kaarten of een horloge van een aanwezige toeschouwer maakt hij het onmogelijke mogelijk ter vermaak van alle omstanders. Daarbij maken de gasten zelf deel uit van de trucs, wat de sfeer van ieder feest of evenement zal verhogen. Voor bedrijven kan Ronald speciale trucs uitvoeren waarbij de bedrijfsnaam of een merknaam in de act wordt opgenomen. Ontdek de magie van tafelgoochelaar Ronald Moray en neem direct contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Bekijk hier mijn nieuwe Promo

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.