ENTERTAINMENT AANBOD

01

PODIUM ACT

Ronald betrekt uw gasten in een 20 tot 30 minuten durende podium act. U mag zelfs bepalen, wie er extra in het magische zonnetje gezet mag worden.
Een show vol interactie en humor. Ook kunt u aangeven of er personen zijn die wat extra aandacht mogen hebben tijdens deze act.

02

TAFELGOOCHELAAR

Ronald Moray zal als tafelgoochelaar bij uw gasten aan tafel verschijnen of op uw locatie rondlopen. Of hij nu met kaarten, toverstok, balletjes, sigaretten, touwen of de (trouw)ringen van uw gasten goochelt. Ronald zal dit op onnavolgbare wijze en met veel humor doen.

03

DUO ACT - RONALD EN PETER

Je gedachten kunnen beïnvloeden? De gedachten van een ander kunnen beïnvloeden?
Beiden is dit mogelijk. In een programma wat voor u op maat gemaakt kan worden beïnvloeden Ronald en Peter uw gedachte op psychologische, mentalistische en humorvolle wijze.

04

BEURSGOOCHELEN

Beursgoochelen is energiek en heeft een enorme stopkracht, waardoor de voorbijgangers van een
stand gegarandeerd komen kijken. De glimlach en verbazing van het optreden zal voor de toeschouwers horen bij uw producten, uw logo en uw sales team.

05

ZAKKENROLLEN

Ronald Moray zal tijdens zijn table magic het niet kunnen laten om uw gasten te ontdoen van horloges of andere zaken die hun dierbaar zijn. Natuurlijk zal hij kort daarna weer alles eerlijk teruggeven en zijn publiek in opperste verbazing achterlaten.

06

WORKSHOP GOOCHELEN

Door de vele mogelijkheden, toepasbaar in het bedrijfsleven maar ook daarbuiten, is het deelnemen aan een workshop goochelen gegeven door Ronald Moray een bijzondere ervaring.

07

OPENINGSACT

Ronald Moray heeft voor elke opening of presentatie de juiste magische openingsformule. Of het nu gecombineerd moet gaan met vuurwerk, champagne, knallende kabooki’s of het verschijnen van uw logo of tekst op een groot brandscherm, alles is mogelijk. Zelfs de directeur, burgemeester of uw product laten verschijnen….het kan.

08

KINDERPROGRAMMA

Ieder feest en evenement is anders en uniek. Met Ronald Moray als kinderentertainer, tafelgoochelaar en podiumgoochelaar bent u verzekerd van meer dan vijftien jaar ervaring.

09

MUSIC MAGIC SHOWS

Samen met Kevin Siebelink heeft Ronald Moray een reeks Music Magic Shows. De heren kennen elkaar van hun optredens op de cruiseschepen van De Holland Amerika Line. Kevin is een muzikant pur sang en in combinatie met de magie van Ronald weet het duo uw gasten van alle leeftijden te entertainen met zang, illusie, verbazing en een lach!

10

MAGIE NAAR SUCCES LEZING

De “Magie Naar Succes” lezing is gebaseerd op persoonlijke successen en de interessante mensen die Ronald Moray in zijn carrière heeft ontmoet, zoals leden van het Koninklijk Huis, Ministers, Burgemeesters, Directies van multinationals maar ook mensen in de sloppenwijken van India.

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.