KINDERPROGRAMMA

Ieder feest en evenement is anders en uniek. Met Ronald Moray als kinderentertainer, tafelgoochelaar en podiumgoochelaar bent u verzekerd van meer dan vijftien jaar ervaring.

MIK MAK MEE MET RONALD MORAY KINDERPROGRAMMA

Een programma waarin de jarenlange ervaring van Ronald Moray zorgt voor een geweldige show voor jong en oud! Ronald was o.a. de presentator van de Ronald en Paddy Jeugdshow, de Bamboo-Bears, de Tante Soesa show, de Teletubbie Roadshow en de Compu4us show met Anatevka! En nu is Ronald te boeken met zijn jeugdshow Mik Mak Mee met Ronald Moray.

MIK MAK MEE GOOCHELEXAMEN

Ronald staat één dag voor zijn goochelexamen op de goochelschool. Misschien dat de kinderen hem kunnen helpen met het uitproberen van de examenopdrachten. Met goochelstok, touw, doeken, ballen, dobbelstenen en geld, je kunt het niet zo raar bedenken of het moet worden gebruikt om de trucs goed onder de knie te krijgen.

MIK MAK MEE ASSISTENTIE

Er wordt aan kinderen maar ook aan ouders gevraagd om mee te doen op het podium! Door deze samenwerking is Ronald helemaal klaar voor het examen en weet hij alle aanwezigen tot het eind van het programma te boeien en te verbazen met deze dynamische Mik Mak Mee Magic Show.

Help Ronald van zijn examenvrees af en boek de meest magisch-dynamische kindervoorstelling van Nederland! Decor en geluid worden meegenomen.

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.