MUSIC MAGIC SHOW

Samen met Kevin Siebelink heeft Ronald Moray een reeks Music Magic Shows. De heren
kennen elkaar van hun optredens op de cruiseschepen van De Holland Amerika Line. Kevin is een muzikant pur sang en in combinatie met de magie van Ronald weet het duo uw gasten van alle leeftijden te entertainen met zang, illusie, verbazing en een lach!

Zo zijn er de volgende soorten shows…

De Camping Music Magic Show:
In een 2 x 45 min. durende show vol magie en muziek wordt het vakantiegevoel van de gasten lekker gestimuleerd. Heerlijk genieten van de muziek van Kevin, die als geen ander weet hoe hij zijn publiek moet bespelen. Meezingen en dansen met songs uit het verleden, maar zeker ook van nu! Kevin entertaint en (be)speelt, als geen ander, uw publiek.
Ronald neemt de gasten van alle leeftijden mee in een wereld van illusie, verbazing en de lach! Heerlijk genieten van zwevende tafels, verdwijnend geld, ringen en nog heel veel meer! Het publiek wordt betrokken bij de acts die voor sommige de echte artiest uit henzelf haalt!

De beide entertainers houden zelfs een “magic-bingo” met een magische verrassing! Beide mannen hebben hun sporen nationaal en internationaal verdiend Zij zijn de gastentertainers op cruiseschepen van De Holland Amerika Line. Succes verzekerd voor een geslaagde middag of avond op uw recreatiepark /camping! Een show met (in overleg) eigen geluid en decor, met applausgarantie!

De Kids Music Magic Show:
Meezingen, dansen, springen en goochelen zijn de ingrediënten van dit programma voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Moderne kinderliedjes en verbazende trucs zijn voor de kinderen reden om thuis enthousiast te vertellen wat zij hebben meegemaakt. Ze worden betrokken bij de trucs van Ronald. Een aantal kinderen worden zelfs op het podium gevraagd om te helpen bij de prachtige illusies. Zwevende tafels, verdwijnende bloemen, gekleurde doeken die veranderen in de Nederlandse vlag, vliegende dobbelstenen en pappa’s die ook kunnen toveren! Dit en nog veel meer tot de verbeeldingsprekende trucs, passeren de show in een razend tempo. Kevin bespeelt als een doldwaze
entertainer de toetsen van zijn piano en daagt de kids uit om met hem mee te zingen en de melodieën te herkennen van de liedjes die hij speelt. Tevens weet Kevin live de magische sfeer te creëren tijdens de wondertjes die worden vertoond door Ronald en het publiek.

De Senioren Music Magic Show:
Ronald en Kevin entertainen hun gasten met bekende meezingliedjes en verbazende magische effecten. Humor en gezelligheidstaan centraal bij deze twee toppers op het gebied van entertainen!
Kevin en Ronald zijn veelgevraagde artiesten op de Holland Amerika Line cruiseschepen, waar zij de gasten die merendeel onder de noemer “senioren” vallen, aangenaam entertainen, in een theatershow en in de pianobar. Ronald heeft op goochelgebied meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen.
Tevens heeft hij de eer gehad om op het huwelijksfeest van ZKH Koning Willem Alexander en HKH Koningin Maxima te mogen optreden. Kevin is een vaak gevraagde gast bij Menig pianobar in Nederland. Deze beide heren brengen hun show (in overleg) met eigen geluid en met een sfeervol en magisch decor.

De Dinner Music Magic Show:
Een op maat gemaakte show in te zetten in uw restaurant of horeca gelegenheid, vol magie en muziek. Gasten genieten van de muziek van Kevin, die als geen ander weet hoe hij zijn publiek moet bespelen. Ronald neemt de gasten mee in een wereld van illusie, verbazing en de lach! U zorgt voor het dinner met eten en drankjes en Kevin Siebelink en Ronald Moray zorgen voor magische entertainment.

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.