Podium act

Ronald betrekt uw gasten in een 20 tot 30 minuten durende podium act. U mag zelfs bepalen, wie er extra in het magische zonnetje gezet mag worden.
Een show vol interactie en humor. Ook kunt u aangeven of er personen zijn die wat extra aandacht mogen hebben tijdens deze act.

Ronald zal o.a. geld van uw gasten laten verdwijnen en natuurlijk weer laten verschijnen, een tafeltje zal op wonderbaarlijke wijze gaan zweven en wordt een magische puzzel met grote ringen getoont, waar zelfs de grootste technische experts even helemaal sprakeloos van worden.

Vervolgens pikt Ronald iemand uit het publiek om aan te tonen dat goochelen bij een ieder in het bloed zit, met de juiste hulp (act met de cape).
Aan het eind van zijn show gaat Ronald iemand van uw gasten dusdanig bij de neus nemen, dat iedereen kan zien hoe de truc werkt behalve de persoon zelf. Grote hilariteit en veel lachsalvo’s waarmee Ronald uw gasten enthousiast en verwonderd achterlaat.

Ook zo nieuwsgierig naar de act met de cape? Hier een leuk filmpje met de toenmalige burgemeester eberhard van der Laan.

 

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.