Tafelgoochelaar

Table Magic

 

Ronald Moray schuift graag bij u aan met zijn groot assortiment aan goocheltrucs en een flinke dosis humor om van elk diner, jubileum of feestje een gedenkwaardige gelegenheid te maken. Met een toverstaf, balletjes, touwen, ringen of gewoon een eenvoudige spel kaarten biedt Ronald Moray urenlang top amusement voor jong en oud. En ook het eetgerei en de persoonlijke bezittingen van gasten zijn niet veilig voor de handen van een goochelaar. Met een tafelgoochelaar serveer je een onvergetelijke ervaring!

 

Tafelgoochelaar Ronald Moray

Table Magic oftewel tafelgoochelen is een vorm van goochelen waarbij de artiest vaak letterlijk aan tafel goocheltrucs uitvoert. Dit kan vanaf een vaste standplaats zijn, het is ook mogelijk dat Ronald van tafel naar tafel loopt en voor alle gasten trucs uitvoert. Sterker nog, een tafel is optioneel! Bij een bruiloft, verjaardagsfeestje, jubileum of personeelsborrel is het niet vanzelfsprekend dat alle aanwezigen elkaar kennen, of elkaar iets te vertellen hebben. Dan is tafelgoochelaar Ronald Moray degene die voor wat leven in de brouwerij zorgt.

Ronald Moray

Sfeer maken met de gasten

Een groot verschil tussen een centrale podium act en de Table Magic van Ronald Moray is dat persoonlijke moment. Ronald staat oog in oog met de gasten, ze maken deel uit van de goocheltruc. De omstanders kijken mee over de schouder van het “slachtoffer” waardoor van tafel tot tafel de sfeer in een ruimte compleet zal veranderen. Toch staat Ronald Moray nooit zelf centraal in deze act, het draait allemaal om de gasten die op deze manier met elkaar in contact komen.

 

Table Magic voor jong en oud

De betovering van een professionele goochelaar aan tafel is geschikt voor iedereen, van kleinkind tot opa en oma. Zelfs voor nuchtere gasten die “niets met goochelen” hebben. Dat zijn achteraf vaak juist de meest enthousiaste fans die met open mond staan te kijken en spontaan roepen “hoe doet ‘ie dat nou?”. En dat is de magische touch die alleen mogelijk is met een tafelgoochelaar, de sfeermaker op ieder feest of evenement.

 

Kijk ook eens op mijn andere site ronaldmoray.nl

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.