Zakkenrollen

Goochelaar en magic entertainer Ronald Moray zal tijdens zijn table-magic het niet kunnen laten om uw gasten te ontdoen van horloges of andere zaken die hun dierbaar zijn. Natuurlijk zal hij kort daarna weer alles eerlijk teruggeven en zijn publiek in opperste verbazing achterlaten. Zakkenrollen is ook los te boeken voor demonstraties en workshops, echter alleen op verzoek en met bepaalde voorwaarden! Ronald werkt al jaren voor o.a. verschillende politiecorpsen in heel Nederland en middenstand-verenigingen om te demonstreren hoe snel mensen hun bezittingen kwijt zijn. Ook heeft Ronald in TV-programma’s zoals Crime Time, Veronica’s Geldwijzer, Nieuwslijn, De Verborgen Camera, Editie NL, Rechtgezet (John van den Heuvel). Daarnaast heeft hij bij diverse lokale omroepen gedemonstreerd hoe makkelijk het is om gerold te worden.

Goochelaar Ronald Moray - Zakkenrollen

 

Zakkenrollen

Ronald is een meester in het zakkenrollen. Al meer dan 30 jaar is hij bedreven in deze kunst, waarin hij les heeft gehad van grootmeester Henk Vermeyden, die boeken over heeft geschreven in het Nederlands.

Voor de middenstand en maar bovenal ook politie geeft Ronald demonstraties om te laten zien waar men op moet letten en hoe kinderlijk eenvoudig het soms bijna is om dit te doen.

In een workshop zakkenrollen geeft zakkenroller Ronald Moray, soms in combinatie met zijn collega en partner in magic (ook zakkenroller) Peter Vogel, de tools om te kunnen rollen. Men staat vaak verbaasd hoe makkelijk dit trucje eigenlijk is.

Maar tijdens zijn tafelgoochelen, zal goochelaar Ronald Moray het ook zeker niet kunnen laten om mensen te rollen van telefoons, horloges en portemonnees.

Ronald heeft in diverse televisieprogramma’s laten zien dat hij zeer vlugge handen heeft. Daardoor wordt hij nog steeds regelmatig benaderd om tijdens TV-programma’s die over veiligheid op straat, zakkenrollers of andere thematiek die met een veilige omgeving te maken hebben.

Wilt u zakkenrollen ‘gewoon’ tijdens uw evenement of feest in de zaal inzetten of bijvoorbeeld als demonstratie tijdens een veiligheidsproject?

Beide is mogelijk en Ronald Moray denkt graag met u mee over de juiste invulling van zijn (criminele – met een knipoog) praktijken.

Onlangs verschenen zakkenrollers Ronald Moray met Peter Vogel samen in het TV-programma Utopia, waar zij voor de inwoners een workshop zakkenrollen van een uur hebben gegeven. Klik hier voor het filmpje!

Waarom Ali B nu nog steeds praat over het horloge dat Ronald Moray van zijn goede vriend Darryl afhandig wist te maken,  is duidelijk te zien in het toegevoegde filmpje met Ali B en zijn vrienden. (zie filmpje)

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.