MAGIE NAAR SUCCES LEZING

MAGIE NAAR SUCCES LEZING

MAGIE NAAR SUCCES LEZING

De “Magie Naar Succes” lezing is gebaseerd op persoonlijke successen en de interessante mensen die Ronald Moray in zijn carrière heeft ontmoet, zoals leden van het Koninklijk Huis, Ministers, Burgemeesters, Directies van multinationals maar ook mensen in de sloppenwijken van India. Ronald werkte voor kleine- en grote ondernemingen en stond voor de Nederlandse militairen in Afghanistan en is o.a. entertainer op de Holland America Line.

In zijn leerzame en informatieve lezingen, visualiseert Ronald met bijzondere magische elementen zijn verhaal en uw doelstellingen. Zijn lezingen worden gekenmerkt als functioneel, interessant, boeiend en humoristisch. Uw gasten zullen op magische en entertainende wijze in aanraking komen hoe zij op verschillende manieren succes kunnen bereiken. Eventueel aangevuld met een workshop goochelen of magisch entertainment na afloop.

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

TAFELGOOCHELAAR

TAFELGOOCHELAAR

Tafelgoochelaar

Table Magic

 

Ronald Moray schuift graag bij u aan met zijn groot assortiment aan goocheltrucs en een flinke dosis humor om van elk diner, jubileum of feestje een gedenkwaardige gelegenheid te maken. Met een toverstaf, balletjes, touwen, ringen of gewoon een eenvoudige spel kaarten biedt Ronald Moray urenlang top amusement voor jong en oud. En ook het eetgerei en de persoonlijke bezittingen van gasten zijn niet veilig voor de handen van een goochelaar. Met een tafelgoochelaar serveer je een onvergetelijke ervaring!

 

Tafelgoochelaar Ronald Moray

Table Magic oftewel tafelgoochelen is een vorm van goochelen waarbij de artiest vaak letterlijk aan tafel goocheltrucs uitvoert. Dit kan vanaf een vaste standplaats zijn, het is ook mogelijk dat Ronald van tafel naar tafel loopt en voor alle gasten trucs uitvoert. Sterker nog, een tafel is optioneel! Bij een bruiloft, verjaardagsfeestje, jubileum of personeelsborrel is het niet vanzelfsprekend dat alle aanwezigen elkaar kennen, of elkaar iets te vertellen hebben. Dan is tafelgoochelaar Ronald Moray degene die voor wat leven in de brouwerij zorgt.

Ronald Moray

Sfeer maken met de gasten

Een groot verschil tussen een centrale podium act en de Table Magic van Ronald Moray is dat persoonlijke moment. Ronald staat oog in oog met de gasten, ze maken deel uit van de goocheltruc. De omstanders kijken mee over de schouder van het “slachtoffer” waardoor van tafel tot tafel de sfeer in een ruimte compleet zal veranderen. Toch staat Ronald Moray nooit zelf centraal in deze act, het draait allemaal om de gasten die op deze manier met elkaar in contact komen.

 

Table Magic voor jong en oud

De betovering van een professionele goochelaar aan tafel is geschikt voor iedereen, van kleinkind tot opa en oma. Zelfs voor nuchtere gasten die “niets met goochelen” hebben. Dat zijn achteraf vaak juist de meest enthousiaste fans die met open mond staan te kijken en spontaan roepen “hoe doet ‘ie dat nou?”. En dat is de magische touch die alleen mogelijk is met een tafelgoochelaar, de sfeermaker op ieder feest of evenement.

 

Kijk ook eens op mijn andere site ronaldmoray.nl

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

MUSIC MAGIC SHOW

MUSIC MAGIC SHOW

 

MUSIC MAGIC SHOW

Samen met Kevin Siebelink heeft Ronald Moray een reeks Music Magic Shows. De heren
kennen elkaar van hun optredens op de cruiseschepen van De Holland Amerika Line. Kevin is een muzikant pur sang en in combinatie met de magie van Ronald weet het duo uw gasten van alle leeftijden te entertainen met zang, illusie, verbazing en een lach!

Zo zijn er de volgende soorten shows…

De Camping Music Magic Show:
In een 2 x 45 min. durende show vol magie en muziek wordt het vakantiegevoel van de gasten lekker gestimuleerd. Heerlijk genieten van de muziek van Kevin, die als geen ander weet hoe hij zijn publiek moet bespelen. Meezingen en dansen met songs uit het verleden, maar zeker ook van nu! Kevin entertaint en (be)speelt, als geen ander, uw publiek.
Ronald neemt de gasten van alle leeftijden mee in een wereld van illusie, verbazing en de lach! Heerlijk genieten van zwevende tafels, verdwijnend geld, ringen en nog heel veel meer! Het publiek wordt betrokken bij de acts die voor sommige de echte artiest uit henzelf haalt!

De beide entertainers houden zelfs een “magic-bingo” met een magische verrassing! Beide mannen hebben hun sporen nationaal en internationaal verdiend Zij zijn de gastentertainers op cruiseschepen van De Holland Amerika Line. Succes verzekerd voor een geslaagde middag of avond op uw recreatiepark /camping! Een show met (in overleg) eigen geluid en decor, met applausgarantie!

De Kids Music Magic Show:
Meezingen, dansen, springen en goochelen zijn de ingrediënten van dit programma voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Moderne kinderliedjes en verbazende trucs zijn voor de kinderen reden om thuis enthousiast te vertellen wat zij hebben meegemaakt. Ze worden betrokken bij de trucs van Ronald. Een aantal kinderen worden zelfs op het podium gevraagd om te helpen bij de prachtige illusies. Zwevende tafels, verdwijnende bloemen, gekleurde doeken die veranderen in de Nederlandse vlag, vliegende dobbelstenen en pappa’s die ook kunnen toveren! Dit en nog veel meer tot de verbeeldingsprekende trucs, passeren de show in een razend tempo. Kevin bespeelt als een doldwaze
entertainer de toetsen van zijn piano en daagt de kids uit om met hem mee te zingen en de melodieën te herkennen van de liedjes die hij speelt. Tevens weet Kevin live de magische sfeer te creëren tijdens de wondertjes die worden vertoond door Ronald en het publiek.

De Senioren Music Magic Show:
Ronald en Kevin entertainen hun gasten met bekende meezingliedjes en verbazende magische effecten. Humor en gezelligheidstaan centraal bij deze twee toppers op het gebied van entertainen!
Kevin en Ronald zijn veelgevraagde artiesten op de Holland Amerika Line cruiseschepen, waar zij de gasten die merendeel onder de noemer “senioren” vallen, aangenaam entertainen, in een theatershow en in de pianobar. Ronald heeft op goochelgebied meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen.
Tevens heeft hij de eer gehad om op het huwelijksfeest van ZKH Koning Willem Alexander en HKH Koningin Maxima te mogen optreden. Kevin is een vaak gevraagde gast bij Menig pianobar in Nederland. Deze beide heren brengen hun show (in overleg) met eigen geluid en met een sfeervol en magisch decor.

De Dinner Music Magic Show:
Een op maat gemaakte show in te zetten in uw restaurant of horeca gelegenheid, vol magie en muziek. Gasten genieten van de muziek van Kevin, die als geen ander weet hoe hij zijn publiek moet bespelen. Ronald neemt de gasten mee in een wereld van illusie, verbazing en de lach! U zorgt voor het dinner met eten en drankjes en Kevin Siebelink en Ronald Moray zorgen voor magische entertainment.

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

KINDERPROGRAMMA

KINDERPROGRAMMA

 

KINDERPROGRAMMA

Ieder feest en evenement is anders en uniek. Met Ronald Moray als kinderentertainer, tafelgoochelaar en podiumgoochelaar bent u verzekerd van meer dan vijftien jaar ervaring.

MIK MAK MEE MET RONALD MORAY KINDERPROGRAMMA

Een programma waarin de jarenlange ervaring van Ronald Moray zorgt voor een geweldige show voor jong en oud! Ronald was o.a. de presentator van de Ronald en Paddy Jeugdshow, de Bamboo-Bears, de Tante Soesa show, de Teletubbie Roadshow en de Compu4us show met Anatevka! En nu is Ronald te boeken met zijn jeugdshow Mik Mak Mee met Ronald Moray.

MIK MAK MEE GOOCHELEXAMEN

Ronald staat één dag voor zijn goochelexamen op de goochelschool. Misschien dat de kinderen hem kunnen helpen met het uitproberen van de examenopdrachten. Met goochelstok, touw, doeken, ballen, dobbelstenen en geld, je kunt het niet zo raar bedenken of het moet worden gebruikt om de trucs goed onder de knie te krijgen.

MIK MAK MEE ASSISTENTIE

Er wordt aan kinderen maar ook aan ouders gevraagd om mee te doen op het podium! Door deze samenwerking is Ronald helemaal klaar voor het examen en weet hij alle aanwezigen tot het eind van het programma te boeien en te verbazen met deze dynamische Mik Mak Mee Magic Show.

Help Ronald van zijn examenvrees af en boek de meest magisch-dynamische kindervoorstelling van Nederland! Decor en geluid worden meegenomen.

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

OPENINGSACT

OPENINGSACT

Openingsact

Met deze ludieke openingsact zullen uw gasten zich de feestelijke gebeurtenis nog lang herinneren.

Goochelaar Ronald Moray is een meester in het verzorgen van een magische openingsact. Hij heeft de capaciteiten, mogelijkheden en een dosis ervaring om de opening van uw bedrijf of organisatie tot een onvergetelijk succes te maken. Een elegante presentatie in combinatie met zijn magic tools in deze openingsact. Goochelaar Ronald Moray weet op de perfecte manier toe te werken naar de climax van de opening.

In de openingsact kan goochelaar Ronald Moray tekstmatig en middels zijn bijzondere trucs dieper ingaan op uw bedrijf of organisatie. Hij zal daarbij uw gasten interactief betrekken en in verwondering brengen. Hierdoor zullen zij uw officiële opening niet snel meer vergeten.

tafelgoochelaar Ronald Moray

De basis van een openingsact die door Ronald Moray kan worden uitgevoerd zijn een aantal highlights uit zijn podiumact die perfect aansluiten bij een opening. Zo doet hij een truc met geld, een truc met ringen (samenwerking).  En de truc met de cape, waarbij een directeur of andere aangewezen persoon voor heel even een Magic Star is, als aanloop naar de officiële handeling. Vervolgens zal goochelaar Ronald Moray een magische kubus open laten vallen, waardoor een champagnekoeler met feestelijke inhoud en een vuurwerkfakkel verschijnt. Deze overhandigt hij aan degene die de officiële handeling gaat verrichten en met een magische beweging van de fakkel, zal het catering personeel binnen komen lopen met bladen champagne voor alle genodigden. Ronald Moray schenkt de glazen vol die in de kubus staan en maakt samen met de aangewezen persoon een gebaar van toast op de feestelijke opening.

Indien u wenst dat er een aanvulling komt in de vorm van het verschijnen van een symbolische sleutel voor de opening, het tevoorschijn laten komen van uw (nieuwe) logo of het introduceren van een nieuwe manager / directeur? Dan verwijzen wij u graag naar de SPECIALS van goochelaar Ronald Moray.

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.