Reactie

Review Tafelgoochelaar

Wij snappen dat u benieuwd bent naar de kwaliteiten van Tafelgoochelaar Ronald Moray. Hieronder vindt u een opsomming van de beoordelingen die zijn ingevuld door gasten van feesten en partijen die een show van Tafelgoochelaar Ronald Moray hebben meegemaakt.

Heeft u zelf een show bijgewoond? Dan heeft u hier de mogelijkheid om uw mening te geven over de goochelkunsten van Ronald Moray. Vul dan hier onder het formulier in en uw review verschijnt op de website

 

63 + 3 =
Default Avatar
frank swagerman
Websiteforyou
25/04/2018

Nou wat een gave site zeg

Default Avatar
Ton Moller
de Babbelbox
13/06/2018

Ronald heeft bij ons opgetreden en dat was een happening voor ons allemaal.
Vakwerk en een fantastisch programma , dat was echt genieten.
Vriendelijke groeten en ga zo door met de mensen te verrassen.

Hans Vermeulen
Masters of Entertainment
13/06/2018

Vakmanschap met een groot entertainment gehalte. Tevens de creativiteit en flexibiliteit zich aan te passen binnen ieder gewenst thema.
Naast een ongekend bekwame artiest tevens een Kanjer van een collega: "Once you go Moray, you'll never go away!"

Gerald van Rijn
Schraven bv
13/06/2018

"Iedereen was zeer enthousiast over je optreden. Het was een zeer geslaagde show voor ons bedrijfsfeest waar nog lang over zal worden nagepraat door jou verrassende acts.
Ik heb zelf de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Ik zal jou naam zeker aanbevelen aan andere bedrijven!!

Gimago business events
Team Gimago
13/06/2018

Onze gasten hebben afgelopen weekend ontzettend genoten van je optreden Ronald! Nogmaals bedankt voor je inzet en de fijne samenwerking!

Team Gimago

Richard Bartels
13/06/2018

Geweldig optreden gehad van Ronald Moray!
Top??

Default Avatar
Richard
Spectrum
13/06/2018

Beste Ronald , je was fantastisch! Een grote groep met kleurspecialisten die net voor het diner entertainment kregen van je met een hoofdletter E. En dan de cape act .... fantastisch ! Een optreden waar iedereen nog lang over na praat.

Geveke Werktuigbouw
Geveke Werktuigbouw
13/06/2018

Paul Thole - Geveke Werktuigbouw

"Het was TOP! en wederom een perfecte combinatie van magic en cabaret. Wij hebben er dan ook weer heel wat leuke reacties op gekregen. Heel hartelijk dank nogmaals namens het organisatie team.

Events Organisatieburo Time-Out
13/06/2018

"Hartelijk dank voor de inzet bij de SZW Verrassend Veelzijdig dag. We krijgen veel positieve reacties van de deelnemers en willen dit uiteraard met jou delen. Ronald je was weer fantastisch!!"

Robert Oosterwegel

Hofmaarschalk van Hare Majesteit de Koningin
13/06/2018

"Ik geef graag gevolg aan het verzoek van Hare Majesteit de koningin, zijne Koninklijke hoogheid prins Claus der Nederlanden alsmede van het bruidspaar om U hun grote dank over te brengen voor alles wat u heeft bijgedragen om deze bruiloft tot een fantastisch succes te maken."

Carver Engineering BV
13/06/2018

"Iedereen was zeer enthousiast over je optreden. Het was een wervelende en verrassende presentatie:, waarmee je veel positieve energie aan het hele Carver team gegeven hebt.

Ik heb zelf de samenwerking en afstemming met jou ook zeer gewaardeerd. Ik heb je naam aan bevriende directeuren door gegeven. Wie weet komen die nog wel eens langs."

Peter van den Brink

Belastingdienst Nederland
13/06/2018

"Ronald zorgt ervoor dat zware kost, lichter verteerbaar wordt!"

Dhr. Wim van Es - Directeur Belastingdienst Nederland

Directie Thomas Cook
13/06/2018

"We hadden het ochtendprogramma kunnen laten vervallen en het alleen bij jullie presentatie kunnen houden. Dit blijft hangen."

Lionsclub Leiderdorp
13/06/2018

"Uw presentatie is zeer goed ontvangen bij onze leden. Op verrassende wijze heeft u ons ademloos kennis laten maken met de wereld van magie en hoe deze naadloos aansluit op de dagelijkse beslommeringen in het bedrijfsleven. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van magie, de verrassende elementen en de achterliggende coaching een prachtig middel is om in te zetten als trainingsmiddel.
Juist door deze geheel andere aanpak boeit u de mensen en zal de over te brengen boodschap verankerd worden in de mensen."

Event Station
John den Hollander
13/06/2018

“Geef beide heren de juiste input, en zij zorgen voor het magische eindresultaat!” John den Hollander, General Manager Event Station

Shell
13/06/2018

"An hour ago I spoke to a colleague who couldn't attend - he said "all I heard from colleagues about the conference was regarding the magician, which I heard was really great!" - great compliment which I like to pass onto you and of course Ronald."

Default Avatar
Tanja Zwiers
Parkgebouw Rijssen
13/11/2019

Vorige week organiseerden wij samen met Restaurant Brodshoes een happen en stappen-arrangement voor een Rijssense werkgeversorganisatie. Onderdeel hiervan was een diner op het podium van ons theater. De werkgevers wisten dit niet. Voorafgaande aan dit diner, deed Ronald zijn Magic Show. Vóór het rode doek, op 1 meter breedte stal hij de show. Iedereen was onder de indruk, heeft gelachen, meegedaan en was uiteindelijk zeer verrast toen zij er op aanwijzingen van Ronald, gezamenlijk voor zorgden dat het rode doek werd geopend. Daarachter zag men een prachtige dineropstelling op het podium. Men heeft er heerlijk gegeten en nagepraat over hoe dit alles toch mogelijk was.
Twee belangrijke aspecten die we zeker willen noemen: Ronald hield zeer vakkundig rekening met zijn publiek (in woord en gebaar) én verweefde erg goed een verhaallijn, die wij hem hadden aangereikt, in de acts.
De dikke knuffel die Ronald direct na de act kreeg van één van de (vrouwelijke) organisatoren, zegt genoeg...
Wanneer we in de toekomst weer een goochelaar nodig hebben, zullen we zeker naar Ronald vragen!

Gemiddelde score vanScore van 4.88 op een totaal van 17 beoordelingen

Stuur een bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.